BLÅSIGA, FROSTIGA, SNÖIGA DAGAR I SJÖBODEN


För ett år sedan ganska precis skaffade vi en stuga. Närmare bestämt en liten sjöbod på 27 kvadratmeter. Där spenderades denna helg.

 
Vi hann med både det ena och det andra vädret. Lördagsmorgonen var en sån där morgon där frosten gnistrade till soluppgången medan söndagen kläddes av snöfyllda träd och fluffig "sparka-i-snö-mark". Tog en prommis i skogen och det kändes som att vara med i Narnia. Kameran fick dock stanna inne hela denna dag.
 

Spelade musikmemory med mamma. 

 
Vi har en lite loftliknande övervåning. Där kan en ligga i sängen, läsa Harry Potter och samtidigt se regnet droppa utanför fönstret. (Ja, lite sånt väder hanns också med).
 
 

Jag är en sån som tycker om att hitta på saker hela hela hela tiden. Men. Jag älskar lika mycket sådana här dagar då en mest såsar runt och egentligen inte gör något särskilt. Kanske ritar lite, kanske tar ett par prommenader, ser nån film, gå runt å småäter för att en inte har så mycket annat att göra, ja typ lite sånt ni vet.
 

Sen är det ju alltid kul med lite extra kvalitetstid med familjen och släkten som vi också träffar när vi far norrut. Ska upp även denna helg för att fira min lilla söta rara knasiga mormor som fyller 80 år på fredag.

Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson - Vimmelfotograf

Vilka härliga bilder :)

2014-10-22 @ 22:45:48
URL: http://beattriicee.blogg.se
Postat av: AktivaDagar

Men oj! Vilket drömställe! Fångat i vackra bilder dessutom!

Svar: Tack så jättejättemycket!!:)
Evelina Rönnbäck

2014-10-23 @ 12:08:45
URL: http://aktivadagar.com
Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

sv; åh så mysigt det ser ut :) <3 Vi har en kyrkstuga som är ungefär hälften så liten som eran, hahaha! Där ryms man precis ;)

2014-10-27 @ 08:32:38
URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0