MÖTE MED FRILANSARE


 
I nästan 2,5 år har jag drivit mitt egna fotoföretag och jobbat som frilansfotograf. Detta har givit mig otroligt mycket och är något jag fortfarande brinner för och ser mig själv göra länge, länge. Har svårt att efter dessa år kunna se mig göra något annat (även om jag tror det ständigt kommer ta nya former och uttryck, samt leda in i nya riktningar). Självklart finns det dock flera sidor av bladet och det har sina svårigheter som ständigt pustar en i nacken. Men trots allt lyckas det i slutändan alltid vägas upp av allt det andra.
 
Jag tror det här med att våga ta hjälp av andra, att låta sig inspireras samtidigt som en kan ge och dela med sig av sig själv och sina egna erfarenheter. Därför har jag en fråga jag tänkte ställa. Finns det någon där ute som kanske själv jobbar somfotograf, frilansare av något slag (behöver inte vara inom media) eller som kanske funderar på att själv en dag starta eget som skulle ha lust att utbyta lite tankar gällande just detta? Kanske samlas ihop ett gäng för att snacka eller helt enkelt bara ta en fika med mig? Hade jättegärna viljat höra om det här från andras perspektiv, vad ni gör och hur ni ser på er framtid. Sedan självklart dela med mig av det jag fått med mig genom åren.
 
I så fall får du mer än gärna höra av dig till mig. Släng iväg en kommentar här, skicka ett mail (evelinaronnback@live.se), skriv på facebook, fånga mig på stan eller vad som helst. Ni vet var ni har mig. Som sagt, hade varit grymt kul!

Kommentarer
Postat av: Maria Ekblad

Åh vad kul! Jag utbyter gärna lite tankar och sådant. Fotar mest porträtt och bröllop och är precis i startgroparna känns det som. :)

2015-04-16 @ 15:08:25
URL: http://dreamsof.se/
Postat av: Angelica Bengtsson Fotografi

åh så himla fina bilder i inlägget, verkligen :D Jag är bara 17 år men pluggar media - foto i skolan och har en liten dröm om att starta upp eget i framtiden, hade gärna läst ett inlägg om lite tankar och tips kring driva eget :D

Svar: Tusen tack vad kul att höra! Det låter som en bra idé! Jag var 19 när jag startade mitt och hade precis tagit studenten. Det kan jag göra, om du har något särskilt du undrar över är det bara att fråga!:)
Evelina Rönnbäck

2015-04-16 @ 16:22:10
URL: http://angelicabengtsson.blogg.se
Postat av: Amanda

Baaara å höra av dig om du vill utbyta tankar och höra om det kommersiella frilanslivet :)

2015-04-16 @ 16:30:55
URL: http://amandanilsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0