FOTOGRAF FÖR ROCKFOTO


Jag har ju faktiskt inte berättat att jag från och med i somras blivit ett av namnen under fotografer för Rockfoto. Är så himla lycklig över detta då det här är något jag drömt om sedan jag började jobba som frilansfotograf. Saker och ting får ibland ta lite tid helt enkelt, viktigt är ju bara att inte ge upp. Ni hittar mig här.
 
På bilderna ovan ser ni de tre coola brudarna, Cleo, Linda Pira och Tove Styrke på Luleå Hamnfestival.

KATASTROFARBETE I NEPAL

 
Som många andra är jag en i skaran som ofta upptäcker mig själv med en vilja av att hjälpa till med både det ena och andra runt om i samhället och världen. Tyvärr kan ju här även uppstå en känsla av hjälplöshet eller att en helt enkelt inte vet hur en ska gå tillväga. Men ibland tror  minsann jag att det bara är att sparka sig själv i baken och göra det. Det finns lixom inga undanflykter och det går att hitta vägar framåt för att själv kunna vara delaktig. Vill inte vara någon som står med pekpinnen och vara någon sorts moralmästare, men jag har alltid trott på en människas möjligheter att vara den som hjälper till oavsett om det gäller stort eller smått.
 
Så idag tänkte jag berätta att redan nästa vecka är det dags för mig att dra iväg och göra lite nytta. Kommer ta mitt pick och pack för att resa till Nepal där jag kommer volontärarbeta som katastofarbetare nu efter jordbävningen ni kanske hörde om i våras. Efter detta är tanken att resa runt lite grann och träffa upp syrran. Så ville helt enkelt bara ge en liten inblick i hur livet mitt kommer se ut nu kommande månad. Berättar mer sen och kommer förhoppningsvis hem med bilder denna gång som jag kan dela med mig.

Follow on Bloglovin

RSS 2.0