KATASTROFARBETE I NEPAL

 
Som många andra är jag en i skaran som ofta upptäcker mig själv med en vilja av att hjälpa till med både det ena och andra runt om i samhället och världen. Tyvärr kan ju här även uppstå en känsla av hjälplöshet eller att en helt enkelt inte vet hur en ska gå tillväga. Men ibland tror  minsann jag att det bara är att sparka sig själv i baken och göra det. Det finns lixom inga undanflykter och det går att hitta vägar framåt för att själv kunna vara delaktig. Vill inte vara någon som står med pekpinnen och vara någon sorts moralmästare, men jag har alltid trott på en människas möjligheter att vara den som hjälper till oavsett om det gäller stort eller smått.
 
Så idag tänkte jag berätta att redan nästa vecka är det dags för mig att dra iväg och göra lite nytta. Kommer ta mitt pick och pack för att resa till Nepal där jag kommer volontärarbeta som katastofarbetare nu efter jordbävningen ni kanske hörde om i våras. Efter detta är tanken att resa runt lite grann och träffa upp syrran. Så ville helt enkelt bara ge en liten inblick i hur livet mitt kommer se ut nu kommande månad. Berättar mer sen och kommer förhoppningsvis hem med bilder denna gång som jag kan dela med mig.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Var försiktig! Jag är lycklig och stolt över det du gör, men även en orolig mamma ❤️❤️

Svar: Jag ska uppdatera dig! Och vara en snäll dotter! Betyder ju så mkt att ha en sån som dig (just dig) som mamma som stöttar alla mina upptåg!
Evelina Rönnbäck

2015-08-19 @ 20:57:54
Postat av: maja

men alltså du är så jävla grym evelina!!!!!!!!

Svar: Tack Majsis! Och du är helt underbar ska du veta, så kul med fint pepp från dig ju!
Evelina Rönnbäck

2015-08-19 @ 23:09:13
URL: http://mvestlunddd.blogspot.com
Postat av: mormor

Du vet att du har en mormor som är orolig när du åker iväg ensammen på dina uppdrag,samtidigt stolt över dig min lilla ängel önskar dig en lycklig och bra resa

Svar: Åååååh kram min älskade älskade bästis! Jag kommer tänka på dig och du finns i mitt hjärta heeela tiden! Vi får försöka skypea någon gång också!
Evelina Rönnbäck

2015-08-20 @ 17:33:33
Postat av: ISA

Så jävla bra tjejen!! När du har tid & ork & lust kan du inte skriva lite hur du gick tillväga? antar du åker med nån organisation o så? Lycka till nu och take care <3

Svar: Tack, känns helt rätt det här!Absolut! Inte så jätteavancerat egentligen utan jag far via organisationen projects abroad där jag hittade detta katastrofprojekt. Exakt hur det hela kommer vara upplagt vet jag faktiskt inte. Vet knappt något om hur det hela kommer vara, det får jag helt enkelt se när jag kommer dit. Men får skriva lite om det här hur det hela gick till! Tack, ska försöka! Kram
Evelina Rönnbäck

2015-08-22 @ 16:20:18
URL: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0