ANDAS LITE NATUR ELLER HUR?


Egentligen fotar jag väldigt sällan naturbilder och motiv som i regel inte rör på sig (mer än då vinden drar lite i det). Jag har däremot alltid trivts väldigt bra och känt mig hemma bland både skog, berg, vatten och allt som hör naturen till. Har alltid fascinerats av vad naturen verkligen kan åstadkomma.
 
Många gånger blir det så att jag mest bara vill njuta av luften och vyerna och därmed släpper allt det elektroniska och som i det här fallet kameran. Tror det kan vara bra att bara andas lite grann och känna in lugnet som just detta ger, göra allt lite mindre komplicerat och mindre påtvingat. Bara vara. 

Kommentarer
Postat av: Oslofru

Wow, helt otroligt vad man kan få till med en kamera <3

Svar: Tack vad fin du är!!
Evelina Rönnbäck

2015-01-09 @ 12:38:21
URL: http://www.oslofru.com
Postat av: Maria

Men åh så fint! Jag gillar fota naturbilder, bara gå promenad med kameran känns terapeutiskt. :)

Svar: Tusen tack!! Vad intressant, för mig kan det kännas mer som en stress, det blir lixom ett krav eller måste att jag ba är tvungen fota allt. Jag slappnar som inte av på samma sätt. Ibland kanske, men oftast inte. Får kanske ta till mig lite av ditt tänk!:)
Evelina Rönnbäck

2015-01-09 @ 14:12:55
URL: http://dreamsof.se/
Postat av: Louise - vitmossa

Åh vad fantastiskt med snö! :)

2015-01-09 @ 21:02:23
URL: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: ellinor sjöberg.

sv; Waw att du fotograferade bilderna i Indien med en engångskamera. Vilken grej! Bara längtar ihjäl till det är min tur att få åka dit och kan absolut förstå att du vill tillbaka. :)
Fotoprojekt är kul och håller just nu på att planera ett inför april månad. Har inte bestämt mig vart jag ska åka, men ska hur eller hur fotografera allt under vatten. :D

Vilken fin kamera med objektiv du har! Köpte mig en d600 för några månader sedan. Så håller i nuläget på att spara ihop till nya härliga optik! Önskar dig en fin kväll! :)

2015-01-20 @ 18:28:43
URL: http://ellinorsjoberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0