FOTOPROJEKT I KAKUMA FLYKTINGLÄGER
Hej mina vänner! Jag har varit lite dålig på uppdatera på senaste tiden och detta beror delvis på att jag haft mycket att göra pga ett projekt jag jobbat väldigt intensivt inför nu senaste tiden. Ni som är vän med mig på facebook vet kanske redan, men för er andra:
 
Det är så att inom väldigt kort kommer jag resa till flyktinglägret Kakuma som ligger i nordvästra Kenya och gränsar till Syd Sudan, Etiopien och Uganda. Ungefär hundra tusen människor bor just nu i lägret och majoriteten har flytt från Sudan och Somalia. Projektet är ett fotodokumentärt arbete, men som jag alltid tänker när det handlar om att fota människor värderar jag allra högst att inte bara vara fotograf utan framförallt vara människa. Jag åker dit med en enorm respekt för situation och alla de individer det handlar om .
 
Av säkerhetsskäl kommer jag inte berätta på sociala medier exakt när jag far, men som sagt är det snart så jag hoppas ni vill hålla lite utkik här på bloggen där jag under resan kommer försöka uppdatera.
 
Note: Bilderna ovan har inget med flyktinglägret att göra. Merparten av bilderna är fotade i Korogocho, Kenya.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är så duktig!

2015-01-18 @ 21:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0