EN SOMMAR I SIN ALLMÄNHET


Under hela sommaren har en basilika- och myntaplanta fått stå i köksfönstret. Är förundrad över hur bra de håller och inte tar slut trots att jag använder dem i mat nästan varje dag.Är en sån där som läser mycket när jag väl kommer igång, så periodvis blir det mycket och senaste månaden har alltså varit en sån tid. En av böckerna har varit "När jag inte hade nåt" av Ison Glasgow. Rekommenderar.Gått ut på bryggan och fotat samma vy hundra gånger om för att varje kväll visar sig ljuset olikt hur det såg ut dagen före.

 
En kusin och en Jakob som är rätt så fina!<3Min fasters man Male jobbar som fiskare, så varje sommar äter vi alltid hans saltströmming. Har sedan jag endast var en liten knatte tyckt detta är typ sommarens matmässiga höjdpunkt. Här var det jag, pappa och farmor som passade på.Hjälpt mormor flytta ut till hennes stuga. Ni annar inte hur mycket packning denna dam har. Femton väskor för en person räknade jag det till. Och då är majoriteten av väskorna fyllda med typ bullar.

 
Fikat på mitt number one favorite kafé: Nestors i Gunnarsbyn. Om ni av någon anledning skulle vilja veta min fikasmak, ja då har vi allt vad jag tycker om precis där. 100 % Evelina.
 


Lyssnat på kusinen och några vänner som spelade i Siknäs.


Hjälpt till att måla stugan för att sedan käka pappas pannkakor mitt i alltihop. Hallelujah.Trotsat årets lite kalla badvatten. Fast senaste tiden har det ändå varit skönt tycker jag, så nu e jag nöjd!

FÄRGER I KÄNGSÖN


Typ lite såhär ser det ut i vår lilla sjöbod. Visserligen var det några dagar sedan det var såhär fint väder, men jag försöker vara optimistisk, det kommer väl (peppar peppar). Om en nu ska vara den som pratar väder å vind.

Follow on Bloglovin

RSS 2.0