EN SOMMAR I SIN ALLMÄNHET


Under hela sommaren har en basilika- och myntaplanta fått stå i köksfönstret. Är förundrad över hur bra de håller och inte tar slut trots att jag använder dem i mat nästan varje dag.Är en sån där som läser mycket när jag väl kommer igång, så periodvis blir det mycket och senaste månaden har alltså varit en sån tid. En av böckerna har varit "När jag inte hade nåt" av Ison Glasgow. Rekommenderar.Gått ut på bryggan och fotat samma vy hundra gånger om för att varje kväll visar sig ljuset olikt hur det såg ut dagen före.

 
En kusin och en Jakob som är rätt så fina!<3Min fasters man Male jobbar som fiskare, så varje sommar äter vi alltid hans saltströmming. Har sedan jag endast var en liten knatte tyckt detta är typ sommarens matmässiga höjdpunkt. Här var det jag, pappa och farmor som passade på.Hjälpt mormor flytta ut till hennes stuga. Ni annar inte hur mycket packning denna dam har. Femton väskor för en person räknade jag det till. Och då är majoriteten av väskorna fyllda med typ bullar.

 
Fikat på mitt number one favorite kafé: Nestors i Gunnarsbyn. Om ni av någon anledning skulle vilja veta min fikasmak, ja då har vi allt vad jag tycker om precis där. 100 % Evelina.
 


Lyssnat på kusinen och några vänner som spelade i Siknäs.


Hjälpt till att måla stugan för att sedan käka pappas pannkakor mitt i alltihop. Hallelujah.Trotsat årets lite kalla badvatten. Fast senaste tiden har det ändå varit skönt tycker jag, så nu e jag nöjd!

Kommentarer
Postat av: Louise

Så vackra bilder! Bilden från bryggan är helt underbar. :)

2015-07-24 @ 14:56:47
URL: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: inredningsinsp

Vackert!!

2015-07-24 @ 16:29:53
URL: http://inredningsinsp.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

Vilka mysiga bilder!

2015-07-24 @ 17:21:29
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Josefine

Vilka underbara bilder :)

2015-07-24 @ 18:26:35
URL: http://juicefine.blogg.se
Postat av: Jagger

Drömmig sommar du har. Härliga bilder.

2015-07-24 @ 19:58:53
URL: http://utelek.blogg.se/
Postat av: ISA

"lite kalla badvatten".. haha jo tack. Underdrift ;) Men så så SÅ fin din sommar varit hittills. Mycket bra fikasmak med!

2015-07-24 @ 22:35:29
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Fani

Jättefina sommarbilder verkligen :)

2015-07-24 @ 23:30:31
URL: http://jetbluejet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0