DELAR FRÅN MIN MIDSOMMAR


Natten till midsommarafton såg det ut lite såhär. Älskar verkligen att det är ljust hela natten. Magi på hög nivå.
 

Efter att ha vaknat och käkat lite frulle och så stack jag till Siknäs. Lyckades inte hitta några människor på Nygården (där bla en av mina kusiner bor), men kattungarna var ju där åtminstone<3


Och så var ju faktiskt dessa hemma också! (Moa om du läser detta, de var ej lika pratglada som förra sommaren, haha)Sen tog jag tog mitt lilla äventyr vidare och hälsade på bland annat denne lille kis. Detta är Henry mitt kusinbarn, världens finaste namn har han, för han är döpt efter min farfar som också var världens finaste.


Och här har vi en annan söt liten varelse. Greta, som oturligt nog har lyckats bryta benet. Kan tycka barn är så inspirerande, för trots gips över hela benet far hon runt som en torped som inget annat. Det blir lixom så okomplicerat, sådär som en äldre inte hade gjort det. Heja barn säg jag ba!


Lite såhär somrigt och fint var det denna dag för övrigt! Ah!


Sedan for jag tillbaka till stugan där jag, mamsen och papsen mest tog det lugnt i några timmar.


Efter det bar av till mina andra kusiner ute på Kallax. Detta är Olle, världens goaste Olle!

 
Sedan blev det inte så mycket mer bilder än såhär. Vädret drog ihop lite på kvällen, men var sjukt fint ändå. En plats som en oavsett ba vill ta in varje liten vy från. Bra plats, bra midsommar, bra allt.

BRÖLLOPSTIDER I LUFTEN


Det är ju lite bröllopstider i luften just nu. I lördags fotade jag det alldeles hemskt fina paret Evelina och Stefan. Blev en dag med personlighet och det betyder så mycket för mig att få vara den som förevigar en dag som denna. Känslor är alltid sådant som gör ett jobb som fotograf lite extra värdefullt.

ÅRETS STUDENT


Som jag skrev på instagram så är det nu 3 år sedan jag själv tog studenten, det har alltså redan hunnit gå ett helt gymnasium emellan, hjälp åldersnoja. Men men, tycker tiden sedan dess har fyllts med en massa spännande saker, så lite najs äre ju ändå skulle jag vilja säga ;---). Men hur som helst, nog om mig och grattis alla årets studenter, ni äger! Här ovan har vi ett par bilder på en glad och härlig Selli som nyligen sprungit ut.

DET DÄR MED SÖTA DJUR


För någon vecka sedan var jag i Luleå på en utbildning. Bodde till en början hos mormor och här är en bild på hustaken mittemot hennes lägenhet. Som jag skrev på instagram så har jag alltid tyckt att husen där ser ut som något ur Karlsson på taket. Fint dessutom kvällsljuset som nu mer lyser sent in på småtimmarna.
 

Kvällen innan jag skulle hem igen kom mamma upp och då drog vi till stugan där jag laddat upp inför mysmode gånger hundra. Käkade choklad och tryckte i mig några extra många mackor och doppade mariekex i te som vi hade sparat sen tidigare. Precis som en ska göra i en stuga, ibland.
 

Vi bestämde oss för att stiga upp extra tidigt och vaknade upp till detta utanför vår lilla sjöbod.
 


Anledning: för att bland annat hinna träffa denna lilla krabat!!!!


Orkar ej hur söt alltså! En gång hästtjej alltid hästtjej brukar folk också säga. Så kommer det nog alltid vara även för mig.
 

 
Det var dock inte slut på *djurisk cutieness* där inte. För på gården finns nu mer även två kattungar. Wow vad jag inte kunde hantera så mycket gulliga bäbisdjur på en och samma gång.
 

Bildbevis på det.
 

Och världens busigaste var de, de ba for runt i typ 100 km/h efter att jag råkat öppna dörren till sadelkammaren där de höll hus. Ett under att jag ens lyckades få dem på bild.
 

Men ifall ni vill veta vad (vilka) jag kommer fota i sommar så har ni ju i alla fall svaret här.


Så en snabb visit hos min kusin Annelie var det där. Människorna i byn sov dock fortfarande eftersom jag och mamma var uppe med tuppen då vi var tvugna sticka tidigt för att hon skulle jobba och jag med en buss hem till umeå. Men så kan det gå, och denna lilla utflykt gav mig den där lilla extra energin som start på dagen. Så mer morgonspontanitet åt folket skulle jag vi

Follow on Bloglovin

RSS 2.0