PRECIS JUST NU

 
Precis just nu: Sitter jag hemma med datorn i famnen i det rum vi alltid kallat för "röda rummet". Funderar på om jag ska skriva färdigt denna lista, skriva lite fakturor eller ta tag i allt redigeringsjobb jag har som ligger och väntar på mig, 
 
Precis just nu känner jag mig: Känner att jag börjat recovra mig efter helgens bravader på yran. Har alltid (dricker väldigt sällan, men de gånger jag gör det) så mycket dagen-efter-bakisångest så detta har präglat dagens mode. Men precis just nu känns det som sagt bättre och helt ok ändå.
 
 
Precis just nu är jag glad över: folk som verkligen ser en och bryr sig, på riktigt!
 
Precis just nu är jag nervös för: vet inte om jag är så nervös av mig, men lite spännande känns det allt med sommarjobbet jag fått i luleå. Och att jag innan dess har så himla mycket att göra så jag inte vet hur jag ska hinna med allt. Pjuh.
 
Precis just nu längtar jag efter: En massa saker! Längtar till sommaren (ofc) där jag tänker andas in lugnet i mormors stuga, att springa barfota bland hästhagar hos kusinerna i siknäs, åka wakeboard i solnedgången, äta frukost på bryggan utanför sjöboden i kängs, ja osv, listan hade kunnat göras lång. Längtar även efter resa, nästa träningsvecka, att träffa lite vänner som snart kommer hem och så har jag lite jobbmässiga spänande grejor på g som jag inte vill berätta riktigt än. Tycker om att se fram emot saker!
 
 
Precis just nu är jag sugen på: Oh, lite kvällsfika i form av någon skål med lite frysta bär och kall havremjölk!
 
Precis just nu på bloggen: försöker jag ta tag i att göra något vettigt av den igen. Tänker mig att jag ska förbättra min uppdatering och att det kommer falla sig naturligt eftersom jag har en tendens att känna mig fotomässigt mer kreativ och inspirerad under denna lite mer ljusa årstid.
 
Precis just nu i livet: Sånna här frågor gillar jag lite extra. Hade kunnat analysera långt och länge. Men i grova drag: känner mig trygg i mig själv och vad jag gör. Har på senare tiden tänkt en hel del på att jag är så glad i att jag vågat ta en väg som kanske är lite brokig och krokig, men som ju betyder så mycket och verkligen fått mig att växa. Det kan jag känna en hel del glädje över just nu. I övrigt är det lite som för säkert de flesta (inte minst unga) i dagens samhälle, funderar rätt mycket på framtiden och sånt som hör där till. Sånt som gör min hjärna till en enda stor gröt ibland. 
 
ps. snodde listan av Jennifer

HYRFILM, ROST OCH JOBB

 
Förra veckan hyrde vi lite film och köpte hämtmat från favvostället Rost, sedan gjorde vi en kombo av detta och så blev det en himlarns mysig kväll. Nu ska jag sticka iväg först på städjobb för att sedan dra vidare till Madefestivalen där det vankas fotojobb istället. Hoppas ni får en bra lördag allihopen!

FESTIVALSOMMAR?
 
Det börjar ju som närma sig det där med sommarens alla festivaler. Och med knappt en månad kvar till Brännbollsyran tänkte jag att jag kunde ladda upp med några bilder jag fotade där förra året.
 
Då hade jag precis kommit hem från Asienresan (närmare bestämt typ två dagar innan) och gick därför runt med en aningen halvkass Indienmage. I vanlig ordning lyckades jag dock ändå gå därifrån med typ världens bästa magkänsla (i annan bemärkelse, haha) och var sådär lagom lyrisk i alla fall. I år har jag skaffat vanlig biljett och ser fram emot att uppleva det hela från andra sidan staketet så mycket.
 
Pepp pepp pepp säg jag ba!

JORDBÄVNINGEN I NEPAL


Ni har säkert hört talas om jordbävningen i Nepal i veckan? En katastrof som gjort att tusentals människor mist sitt liv och där nästan 4,2 miljoner behöver hjälp i form av sjukvård, vatten, mat, tillfälligt boende osv. Glöm inte bort att du själv kan stötta, med stort som smått. Tänk på dina val vad gäller att ta hand om miljön för att minimera riskerna för framtida naturkatastrofer (allt är långsiktigt ju) och sprid andan av medmänsklighet jag vet finns där ute.
 
Vill du hjälpa just för detta ändamål finns många organisationer med inslamlingar, några exempel på sådana är Rädda Barnen, Plan, UNHCR och Water Aid. Att hjälpa ett annat liv är aldrig att underskatta du vet!
 
Bilderna ovan är från Nepal förra året.

Follow on Bloglovin

RSS 2.0