FESTIVALSOMMAR?
 
Det börjar ju som närma sig det där med sommarens alla festivaler. Och med knappt en månad kvar till Brännbollsyran tänkte jag att jag kunde ladda upp med några bilder jag fotade där förra året.
 
Då hade jag precis kommit hem från Asienresan (närmare bestämt typ två dagar innan) och gick därför runt med en aningen halvkass Indienmage. I vanlig ordning lyckades jag dock ändå gå därifrån med typ världens bästa magkänsla (i annan bemärkelse, haha) och var sådär lagom lyrisk i alla fall. I år har jag skaffat vanlig biljett och ser fram emot att uppleva det hela från andra sidan staketet så mycket.
 
Pepp pepp pepp säg jag ba!

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Åh jag längtar himla mycket att festivalsommaren drar igång :)

2015-05-07 @ 11:09:57
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE -

Vad roligt!! Jag räknar ner dagarna tills jag skall till Glastonbury i slutet av nästa månad! Pepp!!!

2015-05-07 @ 11:26:40
URL: http://josefineeklunds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0