HYRFILM, ROST OCH JOBB

 
Förra veckan hyrde vi lite film och köpte hämtmat från favvostället Rost, sedan gjorde vi en kombo av detta och så blev det en himlarns mysig kväll. Nu ska jag sticka iväg först på städjobb för att sedan dra vidare till Madefestivalen där det vankas fotojobb istället. Hoppas ni får en bra lördag allihopen!

Kommentarer
Postat av: GoForFit

Åh så mysigt! Ser dessutom otroligt gott ut :)

2015-05-09 @ 16:28:14
URL: http://goforfit.se
Postat av: Jasmine

Såg både mysigt och gott ut :)

2015-05-09 @ 19:22:11
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/
Postat av: ISA

åh, äta på golvet <3 så bra grej!

Svar: Jaaa, världens mysigaste! Nått som lixom piffar upp vardagen lite!
Evelina Rönnbäck

2015-05-09 @ 19:33:29
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Teresia Wåhlen

va mysigt!

2015-05-12 @ 12:17:05
URL: http://nouw.com/teresiawahlen
Postat av: mormor

Ser riktigt mysigt ut,men tror du mormor kunde komma ner på golvet,och upp från golvet då får ni anlita en lyftkran...haha ?:-)

Svar: Men gullis<3
Evelina Rönnbäck

2015-05-14 @ 20:44:02
Postat av: Linda

Fantastiska bilder! Får en fårga vilken kamera och objektiv du har/rekommenderar?

Svar: Hej!
Förlåt för sent svar! Det beror helt på vilken nivå en vill lägga det hela på, båda vad gäller hur avancerat en vill materialet ska vara samt pris. Det finns en uppsjö av olika kameror och objektiv. Personligen är jag mest familjär med Canon och Nikon (använder själv Nikon). Gällande objektiv så tycker jag det kan vara bra att ha ett lite mer vidvinkligt och ett med lite mer telezoom. Men ska du bara ha ett objektiv till en början så skulle jag rekommendera ett bra allround - kanske ett fast objektiv på 35mm, 50mm eller 70mm. Hoppas det gav dig lite svar! Hör av dig om du undrar något mer och tack för frågan!:)
Evelina Rönnbäck

2015-05-20 @ 12:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0