JORDBÄVNINGEN I NEPAL


Ni har säkert hört talas om jordbävningen i Nepal i veckan? En katastrof som gjort att tusentals människor mist sitt liv och där nästan 4,2 miljoner behöver hjälp i form av sjukvård, vatten, mat, tillfälligt boende osv. Glöm inte bort att du själv kan stötta, med stort som smått. Tänk på dina val vad gäller att ta hand om miljön för att minimera riskerna för framtida naturkatastrofer (allt är långsiktigt ju) och sprid andan av medmänsklighet jag vet finns där ute.
 
Vill du hjälpa just för detta ändamål finns många organisationer med inslamlingar, några exempel på sådana är Rädda Barnen, Plan, UNHCR och Water Aid. Att hjälpa ett annat liv är aldrig att underskatta du vet!
 
Bilderna ovan är från Nepal förra året.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Det är så hemskt, jag har skänkt pengar!

Svar: Åh, härligt! Blir så glad när det finns människor som bryr sig!
Evelina Rönnbäck

2015-05-02 @ 16:02:07
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/
Postat av: Anonym

Usch, katastrofer när det är som värst.Skänkte 100 kr häromdagen - det kan alla göra!!

Svar: Åh vad bra, du är en fin människa!!
Evelina Rönnbäck

2015-05-02 @ 20:53:21
Postat av: mormor

Vilka vackra bilder ifrån Nepal,så sorglig när jag tänker hur deras land ser ut nu.

2015-05-02 @ 23:01:00
Postat av: Sofia

Jättefina bilder!
Det är så hemskt när sådant händer. Men man kan ju tyvärr inte styra över naturen, så då får man göra det bästa av situationen och hjälpa det som går i alla fall!

2015-05-02 @ 23:09:07
URL: http://skimmer.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0