PRECIS JUST NU

 
Precis just nu: Sitter jag hemma med datorn i famnen i det rum vi alltid kallat för "röda rummet". Funderar på om jag ska skriva färdigt denna lista, skriva lite fakturor eller ta tag i allt redigeringsjobb jag har som ligger och väntar på mig, 
 
Precis just nu känner jag mig: Känner att jag börjat recovra mig efter helgens bravader på yran. Har alltid (dricker väldigt sällan, men de gånger jag gör det) så mycket dagen-efter-bakisångest så detta har präglat dagens mode. Men precis just nu känns det som sagt bättre och helt ok ändå.
 
 
Precis just nu är jag glad över: folk som verkligen ser en och bryr sig, på riktigt!
 
Precis just nu är jag nervös för: vet inte om jag är så nervös av mig, men lite spännande känns det allt med sommarjobbet jag fått i luleå. Och att jag innan dess har så himla mycket att göra så jag inte vet hur jag ska hinna med allt. Pjuh.
 
Precis just nu längtar jag efter: En massa saker! Längtar till sommaren (ofc) där jag tänker andas in lugnet i mormors stuga, att springa barfota bland hästhagar hos kusinerna i siknäs, åka wakeboard i solnedgången, äta frukost på bryggan utanför sjöboden i kängs, ja osv, listan hade kunnat göras lång. Längtar även efter resa, nästa träningsvecka, att träffa lite vänner som snart kommer hem och så har jag lite jobbmässiga spänande grejor på g som jag inte vill berätta riktigt än. Tycker om att se fram emot saker!
 
 
Precis just nu är jag sugen på: Oh, lite kvällsfika i form av någon skål med lite frysta bär och kall havremjölk!
 
Precis just nu på bloggen: försöker jag ta tag i att göra något vettigt av den igen. Tänker mig att jag ska förbättra min uppdatering och att det kommer falla sig naturligt eftersom jag har en tendens att känna mig fotomässigt mer kreativ och inspirerad under denna lite mer ljusa årstid.
 
Precis just nu i livet: Sånna här frågor gillar jag lite extra. Hade kunnat analysera långt och länge. Men i grova drag: känner mig trygg i mig själv och vad jag gör. Har på senare tiden tänkt en hel del på att jag är så glad i att jag vågat ta en väg som kanske är lite brokig och krokig, men som ju betyder så mycket och verkligen fått mig att växa. Det kan jag känna en hel del glädje över just nu. I övrigt är det lite som för säkert de flesta (inte minst unga) i dagens samhälle, funderar rätt mycket på framtiden och sånt som hör där till. Sånt som gör min hjärna till en enda stor gröt ibland. 
 
ps. snodde listan av Jennifer

Kommentarer
Postat av: ISA

vad kul med en update! och vad spännande sommarjobbet låter, borde man veta vad det är? haha :)

Svar: Åååh tack vad roligt att höra att du tycker det! Ska faktiskt prova på något nytt i sommar, kommer jobba på en båt (typ restaurang och så) som heter BBB!:)
Evelina Rönnbäck

2015-06-01 @ 22:56:20
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: mormorGun

Du är så klok i alla funderingar du har om livet och framtiden:-)

2015-06-26 @ 10:16:24
Postat av: Anonym

Du är så klok i alla funderingar du har om livet och framtiden:-)

2015-06-26 @ 10:17:14
Postat av: Anonym

Du är så klok i alla funderingar du har om livet och framtiden:-)

2015-06-26 @ 10:18:22
Postat av: Anonym

Du är så klok i alla funderingar du har om livet och framtiden:-)

2015-06-26 @ 10:18:22
Postat av: Anonym

Du är så klok i alla funderingar du har om livet och framtiden:-)

2015-06-26 @ 10:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0