LÄRA-KÄNNA-LISTA

En liten lista bara för att det e lite kul å göra sånt:--)
 
 

Hur gammal är du?

22 år gammal och redan åldersnojig. Inte bra.

 

Hur gammal känner du dig?

Ibland känner jag mig yngre, ibland lika och ibland äldre. Har en massa supertöntiga barnsliga sidor samtidigt som jag kan känna mig sjukt gammal/övervuxen ibland. Kanske är det som gör mig till en 22 åring helt enkelt. Det möts lixom på mitten.

 

Var bor du?

Just nu hemma i Umeå, trvis, men känner mig aldrig rikigt bekväm i att stanna för länge på ett ställe. Känner mig väldigt hemma på resande fot, utan att ha bas och bara flänga runt. Så sinnet bor kanske lite nån annan stans. Vill att värden ska vara där jag bor.

 

Vad har du gjort idag?

Stigit upp, käkat frulle och efter det sett på Soran Ismails "Absolut Svensk". Sjukt bra dokumentärserie som handlar om rasism, rekommenderas verkligen. Alla borde se!

 

 

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Har funderat en hel del på det här sen tidigare och jag har kommit fram att jag inte kan komma med ett svar på detta. Jag är nog en allt-i-allo-årstidare. Tycker om de olika egenheterna varje årstid har att erbjuda. Så allt är bäst.

 

Är du beroende av någonting?

Kanske lite beroende av träning, men hanterbart beroende. Gör det för att jag älskar det och inte för att jag på något sätt måste. Viktig skillnad.

 

Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?

Jobbar som gruppträningsinstruktör på Umeå Sport & Motion. Har aldrig provat röka och känner inte att jag har ett behov av att testa heller. Kan inte sitta still utan att peta på något - kan vara allt ifrån att peta på en blomma, gegga sönder ett stearinljus, göra knutar på håret, riva sönder en servett, ja ni fattar, otroligt drygt och otroligt svårt att sluta med.

 

 

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

Oh! Var som helst nån stans ute i världen. Har en sjuk längtan till Centralamerika just nu, men är väldigt intresserad av att lära mig mer om mellanösten och så har jag också länge viljat resa till Rwanda.

 

Vad är du på för humör just nu?

Rätt bra. Lite stressad över allt möjligt i lill-livet just nu som gör att min hjärna grötar ihop sig lite också. Mycket tankar som snurrar, men det är sånt som jag är rätt van vid även om det i perioder är mer eller mindre jobbigt.

 

 
Vilket är ditt favoritgodis?

Haha, en bra blandning. Men en av mina första prio-godisar är de där stora kolafudgarna på lösvikt. Brukar få höra att det är pensionärsgodis men dom är bra. 

 

Nämn en bra och en dålig egenskap som du har?

Snäll, både på gott och ont skulle jag vilja säga.

 

 

Är du morgon- eller kvällsmänniska?

Båda, tycker om att stiga upp på morgonen lika som jag gillar att sitta uppe på kvällen. Dålig kombo, men lite livsnjut är det åtminstone.

 

Har du blivit sydd någon gång?

Skulle ha blivit sydd ett par gånger. Första gången när jag var liten och slog huvudet i ett element, men det fanns ingen plats på sjukhuset åt mig så mamma var tvungen sitta i flera timmar och "trycka ihop" såret. Tror det var rätt brutalt, men minns bara delar av det. Andra gången var när jag bröt armen, men jag slapp då också. *peppar peppar ta i trä* i förebyggande syfte...

 

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Jag, moa och pappa satt och snackade om vad vi har lär oss från varandra. Det samtalet var väldigt fint och de orden betydde lite extra för mig.

 

 
Är du blyg?

Nja, blyg skulle jag inte kalla mig. I yngre ålder kunde jag säkert tolkas som lite blyg men har aldrig känt mig som det på riktigt. I vissa sammangang kanske jag kan bli lite försiktigare, men annars nej.

 

Vad heter du i andra namn?

Lisa och Maria.

 

Hur imponerar man på dig?

Tror att det mesta handlar om att det ska kännas genuint och äkta.

 

Har du något smeknamn?

Förut hade jag rätt många, men nu blir det mest evve som dock används flitigt att mina nära.

 

 

Kommentarer
Postat av: ISA

åh men kolafudge ska icke underskattas. Synd de är så tunga bara = dyra. haha ;)

Svar: Precis!! Håller helt med, jättetunga så jag brukar säga åt mig själv att bara ta några få:(
Evelina Rönnbäck

2015-11-27 @ 22:55:17
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Cornelia

Rolig läsning, gillar också pensionärsgodiset! Mums! Och du, fantastiska bilder som alltid. Den med skogen och snön <333

Svar: Åh tack vilken fin kommentar!:D Haha, pensinärskarra är inte att underskatta!
Evelina Rönnbäck

2015-11-28 @ 09:22:44
URL: http://corneliae.blogg.se/
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Härlig lista! Själv tycker jag bäst om våren :D För då är det längst till vintern ;)

Svar: Kul att höra! Våren är härlig, gillar den för att ofta känner en sig så himla sprittig och glad då av någon anledning!:)
Evelina Rönnbäck

2015-11-28 @ 16:33:26
URL: http://juliamullersandvik.se/
Postat av: Mormor

Ja det var Evelina Lisa Maria presis som hon är!:-)

2015-11-29 @ 09:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0