UTSTÄLLNING: SOULS OF KAKUMA

 
Jag är medveten om att jag inte lagt ut så många bilder från Kakuma Refugee Camp som jag reste till i början av året och det är delvis pga det som komma skall nu. Från och med imorgon (måndag) till söndag den första november kommer nämligen min fotoutställning Souls of Kakuma hänga uppe i Kulturväven i Umeå. Här kommer ni kunna hitta 17 bilder från lägret tillsammans med kortare berättelser från människorna som lever där.
 
Det är helt gratis att kika och det går att se den när som helst under vävens öppettider. Utställningen hänger på plan 4 i en korridor mellan Folkets Bio och Kvinnohistoriskt museum. Så om ni befinner er här i Umeå får ni supergärna svänga förbi!

THE TALLEST MAN ON EARTH


I tisdags fotade jag fantastiska The Tallest Man On Earth som spelade på Idun i Umeå. Magisk konsert, magisk. Ikväll ska jag också ut och fota lite mer musik i form av Deportees som kör en releasespelning för deras nya skiva "The big sleep". Kul sätt att starta upp mitt jobb med sen jag kom hem!

DÅ TIDEN SUSAR FÖRBI


Foto jag + Moa bild ett, tio och tolv.

Det råkade visst bli tomt här ett tag. Sedan sist har jag nämligen hunnit vara i både Singapore och Indonesien, men nu är jag lite sorgligt nog hemma igen.Tiden sprang lixom iväg fortare än vad tempot nere i tunnelbanan på Orchard är. Men men så kan det vara och jag är så tacksam och glad över allt vad denna resa inneburit.
 
Det tog ett tag att ta min hjärna ifrån Nepal, men jag har älskat att resa med syster vid min sida och vi har haft det alldeles kanoners med mycket knasiga upptåg och spännande upplevelser. Vi är bäst tillsammans som vi brukar säga! Jag har dock fortfarande en hel del bilder så jag säger som alltid (ibland funkar det ju och ibland inte): Jag ska försöka fortsätta lägga in bilder så gott jag kan. 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0