DÅ TIDEN SUSAR FÖRBI


Foto jag + Moa bild ett, tio och tolv.

Det råkade visst bli tomt här ett tag. Sedan sist har jag nämligen hunnit vara i både Singapore och Indonesien, men nu är jag lite sorgligt nog hemma igen.Tiden sprang lixom iväg fortare än vad tempot nere i tunnelbanan på Orchard är. Men men så kan det vara och jag är så tacksam och glad över allt vad denna resa inneburit.
 
Det tog ett tag att ta min hjärna ifrån Nepal, men jag har älskat att resa med syster vid min sida och vi har haft det alldeles kanoners med mycket knasiga upptåg och spännande upplevelser. Vi är bäst tillsammans som vi brukar säga! Jag har dock fortfarande en hel del bilder så jag säger som alltid (ibland funkar det ju och ibland inte): Jag ska försöka fortsätta lägga in bilder så gott jag kan. 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Så himla fina bilder :)

2015-10-08 @ 19:32:40
URL: http://Sofiiianilsson.blogg.se
Postat av: mormor

Vilkafina bilder du lagt ut men så purken du verkar vara inför hemresan!:-)

Svar: Tackar! Den sista bilden var ifrån när jag var på väg hem. Och då var jag ju mindre glad. Haha! ;)
Evelina Rönnbäck

2015-10-08 @ 21:51:30
Postat av: Ebba

Åh så härliga bilder!

2015-10-09 @ 08:00:30
URL: http://moonandsun.blogg.se
Postat av: ISA

vad fint att resa med sin syster också <3 härligt äventyr!

2015-10-09 @ 13:07:34
URL: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0