UTSTÄLLNING: SOULS OF KAKUMA

 
Jag är medveten om att jag inte lagt ut så många bilder från Kakuma Refugee Camp som jag reste till i början av året och det är delvis pga det som komma skall nu. Från och med imorgon (måndag) till söndag den första november kommer nämligen min fotoutställning Souls of Kakuma hänga uppe i Kulturväven i Umeå. Här kommer ni kunna hitta 17 bilder från lägret tillsammans med kortare berättelser från människorna som lever där.
 
Det är helt gratis att kika och det går att se den när som helst under vävens öppettider. Utställningen hänger på plan 4 i en korridor mellan Folkets Bio och Kvinnohistoriskt museum. Så om ni befinner er här i Umeå får ni supergärna svänga förbi!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycke om dina bilder, du är verkligen duktig =) Vill du lägga upp flera bilder från utställningen här på bloggen? Jag är långt ifrån Umeå men vill ändå gärna se dom =)

Svar: Taaaack! Jag ska försöka knåpa ihop något som passar så småningom!:)
Evelina Rönnbäck

2015-10-18 @ 15:15:22
URL: http://saatte.blogg.se
Postat av: Ebba

Det hade varit spännande att se... synd att det är långt till Umeå!

Svar: Ja, förhoppningsvis kmr jag ha fler utställningar på andra orter nån gång. Ska försöka lägga ut lite bilder på bloggen också!:)
Evelina Rönnbäck

2015-10-19 @ 12:17:40
URL: http://moonandsun.blogg.se
Postat av: ANTONSTENANDER

Vilka starka och fina bilder!! Så duktig!

Blev så glad av din kommentar på min video också, tack för dom fina orden!!

2015-11-06 @ 18:31:15
URL: http://nouw.com/antonstenander

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0