EN FÖRSTA DAG I KATHMANDUIgår morse kom jag fram till Kathmandu där jag kommer spendera de tre närmsta veckorna med att volontärjobba som katastrofarbetare.

 
Det är ungefär ett och ett halvt år sedan jag och Amanda var här och det är annorlunda att komma tillbaka då vissa platser inte finns kvar längre pga jordbävningen. Trots detta (som jag förstått det som) har människorna här jobbat på snabbt även om det såklart varit väldigt tufft. Hoppas på få veta mer om detta senare.

 
Om ett tag ska jag flytta från Thamel där jag bor första natten, så igår var egentligen en dag då jag bara spatserade runt, runt, runt. Jag gillar sånt. Att bara se och bara vara.
 
 
Om ni någon gång har varit här vet ni kanske att lokalsinnet sätts lite på prövning (ej det bästa för en sån som mig som har cirka noll naturbegåvningsegenskaper för sånt), men hittade lite trevligt folk på hotellet jag bodde på inatt som jag kunde hänga med resten av dadgen. Tycker det är så härligt att sånt är så okomplicerat när en är på resande fot.

Kommentarer
Postat av: Ebba Molin

Jättebra bilder! Vad spännande...

2015-09-01 @ 12:10:32
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: ISA

vilka otroliga bilder du tar! häftigt att få se den delen av världen med som man kanske inte har stenkoll på! kram

2015-09-01 @ 19:59:52
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: mormor

Vilka fina bilder du lagt ut,hoppas du får vara frisk och mår bra.Har hört att det är fortfarande efterskalv i byarna hoppas att du inte åker dit,du finns i mina tankar älskar dig tusen kramar

2015-09-05 @ 09:47:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0