EN KAOSIG MAGE


En snabb uppdatering bara. Jag (plus i princip alla andra volontärer som jobbar på samma ställe som mig) har råkat ut för någon sorts matförgiftning eller liknande. Spydde upp halva mitt innandöme här om dagen och nu försöker jag mest återfå energin igen.
 
Sist jag var här råkade jag ut för samma sak, så var egentligen föreberdd på att det skulle hända igen, men samtidigt är det så kort kvar nu så hade fått upp hoppet om att jag denna gång skulle klara mig. Lite surt känns det faktiskt. Min sista helg här i Nepal och allt, men men, en får göra det bästa av situationen ändå. Vill fortfarande inte hem, allt runt omkring väger upp! 

Kommentarer
Postat av: Mo

Hallådär! Du ska inte hem. Du ska träffa mig!!!!!

Svar: Haha det var inte så jag menade! Meningen inkluderade de två veckorna också, ju!!!
Evelina Rönnbäck

2015-09-19 @ 16:59:46
Postat av: Anonym

Hoppas att du blir fris innan du åker vidare på nya äventyr välkommen hem du får besök av mormor !:-)

Svar: ååååh jaaaa! vilken magisk överraskning! Som förra gången, fast vi kanske ska undvika att baka bullar det första vi gör när du kommer den här gången, hehe!
Evelina Rönnbäck

2015-09-19 @ 21:24:52
Postat av: Aurora

Alltså jag sagt det förr, jag vet men, vilken fantastisk blogg! Dina foton är ju inte från denna värld och text/innehåll är så bra och viktigt.
Wow bara ♡

Svar: Denna kommentar!!! Rätt in i hjärtat mitt flög den. Alltså vet inte hur jag kan tacka nog! kramisar till dig!
Evelina Rönnbäck

2015-09-21 @ 08:48:31
URL: http://aurorals.blogg.se
Postat av: Dixi Wonderland

Vilka fina bilder :D

2015-09-23 @ 20:01:14
URL: http://dixiwonderland.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0