HAN SOM BOTT HÄR I HELA SITT LIV

 
I lördags besökte jag byn Bungamati. En by där det tidigare fanns ett antal av cirka 1100 hus men där jordbävningen förstörde 800 av dessa. Idag lever därför 1300 personer i Bungamati utan bostad. Mannen på bilden ovan har bott i byn i hela sitt liv men fick sitt hem förstört av naturkatastrofen. Ett av många människoöden som jordbävningen påverkat.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken bild!

2015-09-16 @ 11:31:46
Postat av: ISA

gud, vilka detaljer i ansiktet kameran lyckas fånga ändå! så häftigt.

Svar: <3
Evelina Rönnbäck

2015-09-17 @ 16:40:25
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Michaela

Fantastiskt porträtt! Passar så bra i svartvitt! :)

Svar: Tack! Spännande att höra, för övervägde mycket om jag skulle publicera i färg eller svartvitt!:)
Evelina Rönnbäck

2015-09-19 @ 13:30:23
URL: http://michaelabjorkphoto.blogg.se
Postat av: Emma

Har följt din blogg ett tag nu och är otroligt fascinerad över dina bilder, de är verkligen helt underbara! Hur har du lärt dig att fota så som du gör? :)

Svar: Superkul att höra, blir så himla himla glad av att höra dina fina ord! Jag kan faktiskt säga att jag varit intresserad av foto sen jag var väldigt liten. Var en sån liten unge som sprang runt med engångkameror så ofta jag fick tag på en för att sedan spara ihop mina slantar för att så småningom köpa mina egna digital- och systemkameror. Sedan på gymnasiet började jag plugga media med inriktning foto för att direkt efter studenten starta eget. Så svaret på frågan är nog egentligen att jag fotat väldigt mycket och med passion för det hela. Förhoppningsvis har det gett mig ett öga för det hela också, hihi:).
Evelina Rönnbäck

2015-09-22 @ 14:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0