PEOPLE IN NEPAL 
From Bagdol, Thamel, Bungamati, Khokna - all in Nepal

Kommentarer
Postat av: Sandra B. En annorlunda reseblogg

Gud vilka fantastiska bilder! Vart har dina bilder publicerats någonstans?

Svar: Tack så jättejättemycket verkligen! Det beror på vad en menar med publiceras då många uppdrag jag har är mer interna, inte minst de gånger då jag fotat under resor då oftast jobbar under egna projekt. Men när det gäller publicering i större mediekanaler har mina bilder synts i bland annat expressen, TV4, metro, filter och en hel del olika lokaltidningar! Kul att du frågar!:)
Evelina Rönnbäck

2015-09-27 @ 17:01:44
URL: http://sandrabjork.blogg.se
Postat av: Ebba

Wow vilka bilder! Så färgstarka porträtt och personligheter...

Svar: Tack!! Finns så otroligt många fina och varma människor i Nepal, älskar hur vänliga alla är där borta!
Evelina Rönnbäck

2015-09-28 @ 12:26:32
URL: http://moonandsun.blogg.se
Postat av: ISA

så himla fina bilder. Tycker det är så häftigt att se hur lyckliga de ser ut, trots att de kanske inte har så mycket materiellt.. att det går ;) hehe!

Svar: Tack! Precis så upplever jag det många gånger också, så inspirerande och så starkt av dom, det finns så mkt vi tar för givet. Men självklart går ju många med tårar och sorg i deras hjärtan väldigt ofta också. Men alltid bra att hitta ljuset ju!❤️
Evelina Rönnbäck

2015-09-28 @ 16:35:51
URL: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0