SNABBT HEJ FRÅN JORDANIEN


Marhaba! Som jag nyligt lärt mig säga. Jag har ju nämligen inte berättat, men just nu befinner jag mig tillsammans med mamma, pappa och syrran i Jordanien. Ville mest slänga in ett snabbt litet hej, har inte fotat så mycket än heller, men förhoppningsvis blir det mer av det sen. Oavsett så tar jag in varje sekund av vad jag får möta, se och uppleva i just denna del av Mellanöstern. Som sagt, jag återkommer med mer sen, just nu känner jag mest tacksamhet och förväntan inför den veckan jag har kvar. 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fina bilder! :)

Svar: Tack då mycket!!:D
Evelina Rönnbäck

2016-02-03 @ 08:29:36
URL: http://duvetjessica.blogg.se
Postat av: Mormor

Vilka vackra och färgstarka bilder du har tagit,jag har inte orkat vara inne på FB så mycket men det ska väl bli bättre ,då tar jag igen skadan .💝

Svar: Tack puss och kram!! Vi hörs snart igen också! Sista dagen här borta nu!
Evelina Rönnbäck

2016-02-08 @ 14:05:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0