ÄVENTYRANDE KRING BALIKänner att den här bloggen mer och mer övergått till endast en reseblogg då det är främst då som kameran åker fram annat än bara jobbfoton. Hoppas det är ok för er som följer mig här! Men hur som helst befinner jag mig just nu för två månaders resa i Asien. Nu till att börja med: Bali och öar runt omkring.


Började med att redan efter en dag träffa på min barndomskompis Amanda i Seminyak. Superkul för vi var sånna kids som alltid höll på med en massa bus och otyg i den lilla byn Siknäs och nu tio år senare träffas vi istället upp ute i världen och fortsätter på samma spår, haha. Exakt vad säger jag inte för då blir inte min mamma så glad om hon läser detta:--)Efter en dag i Seminyak drog vi vidare till Lembongan. Sååå mysig och fin liten ö!
 


Själv tog jag något litet yogapass, men fotade inget där tyvärr. Serenity yoga hette det stället jag var på, så far ni någon gång till Lembongan rekommenderar jag att spana in det stället. Testade bland annat på fly high yoga vilket var nytt för mig. Hade jag inte haft så snäv resebudget hade jag lätt kört yoga typ hela tiden, men ibland unnar jag mig lite i alla fall. Mvh snål backpacker som tusan.
 

Sen har vi även dykt lite grann. Såg bland annat ett gäng rockor, tre meter stora dessutom. Bland det mäktigaste jag sett i dykväg faktiskt. Heeeelt amazing!


Superkul att hänga med denn fina vän, men efter ett tag drog vi åt olika håll. Hon till Australien och jag vidare till Gili Trawangang vilket kommer lite bilder från i nästa inlägg. Vill ni förresten följa min resa mer kontinueligt finns jag på instagram under namnet evelinaronnback 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Fina bilder! Ser underbart ut :)

2016-03-12 @ 07:30:05
URL: http://duvetjessica.blogg.se
Postat av: Veronica Wallgren

Ser verkligen underbart ut!

2016-03-12 @ 10:35:34
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/
Postat av: Mamma

Vill veta! :)

2016-03-12 @ 11:36:50
Postat av: Evelina

Vet inte hur jag hamnade på din blogg men så glad att jag gjorde det! Vilken inspiration och fantastiska bilder!

Svar: Ååååååh! Så otroligt glad jag blir. Du är bäst, tack!
Evelina Rönnbäck

2016-03-16 @ 07:02:10
Postat av: Mormor. Gun

Va kul träffa en Siknäsare,synd att era vägar gick åt skilda håll!💖💖💖

2016-03-17 @ 23:27:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0