CANGGU - THE TEMPLE


Efter Gili T drog jag en sväng till Seminyak. Där hade jag spanat in ett ställe som heter Nalu Bowls. Detta är way over min resebudget gällande käk, men ibland får en minsann unna sig tycker jag. Och jag höll typ på gå sönder av smakmässig godhet. Knappt så jag hann ta en bild på hela kalaset!
 

Sen for jag till Canggu, vilket kom att bli en ny favorit för mig på Bali. Så skönt ställe alltså, så många bra caféer (även här för dyrt för mig men en kan ju alltid gå förbi, kika på menyer och dregla lite), risfält, härliga människor, surfing, yoga, barer/klubbar med bra musik och en allmänt bra stäming över hela stället bara. 
 

Bodde på ett hostel/guesthouse som heter The Temple. Superbra och trivdes som fina fisken i vattnet. Trivdes särskilt bra ute på altanen i rispuffarna. Världens bästa uppfinning tycker jag.
 

Ut på tur. Lite av en slump råkade vi köra förbi ännu ett Nalu Bowls. "Nej, det här går ju inte, sa jag. Jag hur ju inte råd". Men så poff så blev det ett stopp där, så himla värt det! Haha
 


En liten marknad med bland annat en massa frukt. Vi hade en mixer på The Temple så det gick att göra smoothies där. Inte så dumt när det går att välja bland alla möjliga härliga frukter och grönsaker. Nom nom.
 
 
Första och enda bilderna som finns på mig. Hej hej! Förresten, skypeade med familjen här om dagen. Mamma sa att hon tyckte jag inte fått nån färg än. Tack. Ligger visserligen sanning i det med tanke på att jag varit borta en tredjedel av vad jag ska vara iväg. Haha. Har varit för lat med att dega på stranden, men det har varit skönt. Så det kanske är bra!
 

Speaking of strand. Har själv inte surfat något då min plan är att lära mig i Sri Lanka, men har åtminstone kunnat följa med andra som kan sånt därnt härligt. Nästa gång (om möjligt någon gång i livet mitt) jag far hit vill jag också kunna.
 

Blev en sista kväll på matstället Bumi (åt där varje kväll jag spenderade i Canggu). Fick världens största potioner för endast 16 000 idr (10 kr)!! Sen blev det till att packa ihop. Så i detta nu befinner jag mig närmare bestämt i Filippinerna.

Kommentarer
Postat av: Mormor Gun

Vilka bilder,jag vill bli ung på nytt och följa med,men slutar aldrig tjat...Var rädd om dig älskar dig så oändligt mycket!💖💖💖

2016-03-17 @ 23:07:47
Postat av: lyckokatt.blogg.se

åh den dagen Bali blir avbockat på bucketlistan... :) jättebra bilder, lätta att leva sig in i :)

2016-03-25 @ 18:51:04
URL: http://lyckokatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0