FILIPPINERNA

 
Hello kära vänner! Skriver härifrån flygplatsen i Manila då jag nu är påväg ifrån Filippinerna. Tiden rusar, jag har varit borta halva min resa precis på dagen. Har ej fota jättemycket här, men jag gör ett samlat inlägg ändå tänkte jag.
 
 
Först och främst, vilket himla naturskönt land Filippinerna är alltså! Wow! Känns dock som att jag bara sett en millimeter av allt här. Avstånden mellan platser och öarna är så stora, vilket betyder att det innebär mycket transporter = dyrt. Så jag har som bara kunnat smaka lite grann på de färger som detta land har att ge.
 

Sen verkar ju jag vara en sån som aldrig kan hålla mig ifrån att bli sjuk när jag reser. Så har hunnit med två sjukhusbesök för ett dåligt öra och som grädden på moset pallade inte min kropp antibiotikan så jag började spy som en gris istället. Misstänker att det var antibiotikans fel i alla fall.
 

Min plan för Filippinerna var egentligen att fokusera 100 % på dykningen, men eftersom jag inte fått vara med huvudet under vattnet så sket det sig. Men mig har det inte gått nån nöd på ändå. Finns saker att roa sig med ändå. Till exempel åka tricycle, se på fina solnedgångar, prata med snälla människor osv.
 

En dag for jag till ett vattenfall. Härligt! Där hittade jag även en miniananas (!!!!)
 

Flyttat runt mellan olika guesthouses. Så mysig personal alltid<3 Har dock fått dela boende med både myror och möss, men det kan ju vara trevligt att få lite nya kompisar tänker jag. Haha.
 

En kan tro att jag bara spenderar tid bland palmer och vit sand enligt min instagram, men egentligen har jag fortfarande inte spenderat allt för många timmar på sånt. Så nån tuff bränna, den är ännu far och fjärran.
 

I den lilla staden Puerto Princessa hann jag även möta upp Morten som jag lärde känna på Bali. Så kul när vägar kan korsas igen!
 

I Manila är valkampanjerna igång då det är val i maj, så här är det full rulle (vilket jag förstått att det visserligen alltid är). Många säger att de inte gillat denna stad, men jag tycker den är väldigt intressant. Fick chans att fota lite då jag har ett nytt projekt på gång. Det blev tyvärr inte riktigt som planerat, men det är väl sånt en får ta ibland. Hur som så kommer lite bilder från det jag fick i ett separat inlägg.

Kommentarer
Postat av: josephine Asplund

Härliga bilder =) Hoppas du får en fin söndag & lycka till med din fina blogg!
Kram <3

2016-03-27 @ 19:49:06
URL: http://josephineslifee.blogg.se/
Postat av: Mormor GUN

Vilka vackra och fina bilder,men fy för möss undra att du mått pyton.🌹

2016-03-28 @ 00:20:30
Postat av: Flisan

Jättefina bilder :D

2016-03-30 @ 18:15:42
URL: http://nouw.com/fbb

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0