GILI TRAWANGAN


Gili Trawangan är en ö jag var på för två år sedan. Intressant hur mycket som hunnit hända sen dess. Bali (och många öar i närheten) har ju egentligen blivit någon sorts turisthub (vilket en ju kan ha delade åsikter om), inte minst Gili T. Men hur som hade jag det hur bra som helst där och tycker det är så himla kul att träffa andra resande själar också.
 
 
Lärde bland annat känna dessa två grabbar som jag hängde med största delen av min tid där. Alla tre reste själv, men vi blev ett fint minicrew där på ön. Ses i Danmark eller Tyskland nästa gång sa vi. Både fint och lite sorgligt det där med att träffa människor som bor långt bort:')
 

 
Bodde på ett nyöppnat hostel (med pool!!), supersnäll personal, aircon (!!!) och jättefräscht. 


Denna ö skulle egentligen kunna kategoriseras lite som partyön. Personligen dricker jag sällan men har inget emot att följa med ut ändå, så det blev några kvällar ute på dansgolvet ändå. Svettigt nå så gryyymt, men kul också. På tal om svettigt så hittade jag också ett gym som jag skaffade kort på, har serri aldrig varit med om något svettigare. 

 
Frukt och grönt!!!!
 

Om ni någon gång vill veta var jag käkar så hittar ni mest troligt mig på någon matmarknad eller annat lokalt hak. Bokstavligen älskar billigt gatukäk. Matmarknaden här är magic, finns hur mycket veg som helst och dessutom bästa pannkakorna (tips!),
 
 
En sak jag lärt mig via resor är att strunta i de sociala regler som sammhället ofta sätter upp. På planet till Bali såg jag ett familjärt ansikte från hemma, så jag sa hej lite sådär småcreepy i form av "jag vet vem du är". Det visade sig vara en bra idé då vi även bestämde att vi skulle ses ute på Gili.
 

Sista kvällen avslutades vackert. Gick en prommis för att se på solnedgången som var helt magiskt overklig. Den skiftade lixom färg hela tiden och jag ville lite granna tappa hakan varje gång jag lyfte blicken från kamerasökaren till verkligheten. Wow.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Men ååååh! Vill alltid ut.

Svar: <3
Evelina Rönnbäck

2016-03-17 @ 07:15:13
Postat av: Mormor GUN

Men så vackra bilder,helt magiskt

2016-03-17 @ 23:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0